Assistent controller

Ben jij een kei op financieel gebied en heb jij behoefte aan afwisseling in je werk? Kun jij goed zelfstandig werken en weet jij complexe zaken te vertalen naar concrete acties? Dan ben jij de assistent controller die wij zoeken.

Functieomschrijving

Als assistent controller ben je voornamelijk werkzaam op het gebied van verwerken van administratieve bescheiden, het opstellen van aangiftes omzetbelasting, vennootschapsbelasting, opstellen van tussentijdse cijfers en begrotingen, verantwoordelijk voor facturatie en het samenstellen van jaarrekeningen. Je fungeert als aanspreekpunt voor de diverse dochterondernemingen waar je voornamelijk uitvoerende werkzaamheden voor verricht. Het vertalen van cijfers naar bedrijfsinformatie in begrijpelijke taal is voor jou geen probleem.

Wat heb je ons te bieden?

  • Afgeronde HBO opleiding in de richting bedrijfsadministratie / accountancy;
  • Bij voorkeur minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie bij bijvoorbeeld een accountantskantoor;
  • Ervaring met  gangbare boekhoudprogramma’s, afiniteit met rapportgenerators, kennis van Excel / PowerBi;
  • Beschikbaar voor minimaal 32 uur;
  • Je bent daadkrachtig, communicatief en ook sociaal sterk;
  • Je bent zelfstandig, accuraat, stressbestendig en in je element bij een grote diversiteit aan taken die allemaal kundig afgerond moeten worden;
  • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Bereid om incidenteel te werken vanuit diverse locaties.

Wat hebben wij jou te bieden?

Kennis, ervaring en inzet worden bij ons gewaardeerd. Daar zetten we naast een goed maandelijks salaris met een winstdeling graag nog iets extra’s tegenover. Om je een indruk te geven: een flexibel aantal vakantiedagen, flexibele werktijden; output vinden we belangrijker dan input, arbeidsvoorwaarden á lá carte, een goede pensioenvoorziening en collectieve verzekeringen. Daarnaast bieden we ruime opleidings- en doorgroeimogelijkheden met volop kansen om jezelf te ontwikkelen.

Onze medewerkers vormen de kracht en identiteit van onze organisatie. Daarom investeren we ook graag in goede onderlinge contacten. Periodieke team-activiteiten en interne scholing op een informele wijze zijn daar goede voorbeelden van. Natuurlijk moeten we rendement maken, maar winst is niet onze belangrijkste drijfveer. Onze drijfveer is om met een hechte groep collega’s gezamenlijk de doelen te behalen die we afspreken met onze opdrachtgevers. Een goede sfeer  vinden we daarbij heel belangrijk.

Interesse?

Spreekt ons bedrijf en bovenstaand profiel je aan? Dan willen we je graag ontmoeten! Stuur je motivatiebrief en CV in via onze vacaturewebsite. Heb je vragen, of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Lesley Ogg op nummer 045 – 575 32 55. Algemene informatie over ons bedrijf vind je op aelmans.com.

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.