Stage of werkstudent Fysieke Leefomgeving

Ben jij een student op het gebied van fysieke leefomgeving? En zoek je een stage of baan naast je studie? Dan ontmoeten we je graag!

Pouderoyen Tonnaer helpt ambities op het gebied van de fysieke leefomgeving te realiseren. Wij creëren goed doordachte ingrepen in het stedelijk en bebouwd gebied, dorps- en stadsranden en het buitengebied. Dat doen we in heel Nederland.

Ons team bestaat uit omgevings-, milieu- en juridische adviseurs en specialisten. Samen hebben wij de ervaring en kennis die nodig is om ieder complex vraagstuk binnen de fysieke leefomgeving op te lossen. Dit doen we door het geven van deskundig advies en het begeleiden van projecten van A tot Z. We leggen tevens de verbinding tussen alle belanghebbenden zodat het project maatschappelijk draagvlak krijgt. Om ons werk nog beter te kunnen doen, zijn we altijd op zoek naar geïnteresseerde en gemotiveerde collega’s om ons team te versterken.

Wat heb jij ons te bieden?

Je volgt een studie (bachelor of master) die past bij ons werkveld. Je hebt een passie om bij te dragen aan een duurzame en efficiënte leefomgeving. Je bent pro-actief en kunt zelfstandig werken. Of je nu je kennis wil verbreden of je juist wil specialiseren in één van de werkvelden, je bent welkom in ons team!

Wat wij jou bieden

Vanaf de eerste dag maak je deel uit van ons team en werk je aan projecten voor onze opdrachtgevers. We staan open voor jouw frisse kijk op het werkveld en jouw kennis over de nieuwste tools en werkwijzen. Je zult merken dat je, zelfs wanneer je geen ervaring hebt in het werkveld, je een sterke bijdrage kunt leveren om de ambities van onze opdrachtgevers te realiseren.

Locatie

Pouderoyen Tonnaer werkt vanaf de locaties Nijmegen, Vught, Baexem en Voerendaal.

Interesse?

Spreekt ons bedrijf en bovenstaand profiel je aan? Dan willen we je graag ontmoeten! Stuur een motivatiebrief en CV naar aconjarts@aelmans.com.

Heb je vragen, of wil je meer weten? Neem contact op met Harm Arts (06-21242106), harts@pouderoyentonnaer.nl.