Praktijkacademie

Bij Pouderoyen Tonnaer werken professionals in teamverband aan het beschermen en verbeteren van de fysieke leefomgeving. Door de diversiteit aan kennis en ervaring binnen ons team bieden wij voor veel vraagstukken een (integrale) oplossing.

Het delen van kennis is een onmisbaar onderdeel van ons werk. Dat doen we niet alleen binnen onze eigen organisatie, maar ook graag daarbuiten.

Wilt u uw organisatie of team voorbereiden op de komst van de omgevingswet? Of de kennis over omgevingsplannen, omgevingsvisies of over andere aspecten van de fysieke leefomgeving (ruimte en milieu), van uw organisatie vergroten? Wij helpen u daarbij.

Incompany

Wij bieden incompany cursussen aan met een interactief karakter, op een locatie naar keuze. Daarbij kunnen we praktijkvoorbeelden en cases uit uw eigen praktijk als thema gebruiken. We stemmen de inhoud en aanpak van de cursus af op uw specifieke vraag en op de samenstelling van de groep (maatwerk).

Heeft u interesse of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@pouderoyentonnaer.nl of bel naar +31 (0)24 - 322 45 79.