Jurist omgevingsrecht

De komende jaren staat er veel op het spel. Duurzame opwekking van energie, de enorme woningbouwopgave, de transitie van het landelijk gebied, steden en dorpen voorbereiden op klimaatverandering en het werken aan een gezondere woon- en leefomgeving – het is zomaar een greep uit de opgaven die ons te wachten staan.

Het is aan onze adviseurs en ontwerpers om de ruimtelijke consequenties van deze ‘grote verbouwingen’ in goede banen te leiden. Elke dag weer zetten zij zich in voor een duurzame inrichting en aantrekkelijke vormgeving van onze steden en landschappen. Dit doen zij met kennis van zaken, in teams van verschillende disciplines en met oog voor het economische, maatschappelijke en politieke krachtenveld. Pouderoyen Tonnaer is een zelfstandig onderdeel van Aelmans Adviesgroep, bestaande uit circa 150 medewerkers, werkend vanuit advieskantoren in Limburg, Noord-Brabant, Gelderland en Zuid-Holland.

Functieomschrijving

Als adviseur geluid werk je aan aansprekende ruimtelijke en maatschappelijke vraagstukken. Je werkt zelfstandig maar staat er niet alleen voor. Je bent onderdeel van een team bestaande uit adviseurs ruimtelijke ontwikkeling, adviseurs milieu, juridische adviseurs, stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten. 

Het accent van je werkzaamheden bestaat uit het verrichten van onderzoeken op het gebied van geluid en het geven van adviezen daarover aan bedrijven en overheden. Je adviseert klanten en collega’s over geluid en ook luchtkwaliteit in het kader van ruimtelijke procedures als omgevingsplannen en vergunningen. Je maakt offertes en onderhoudt contacten met (potentiële) opdrachtgevers.

Wat heb je ons te bieden?

Je hebt een relevante opleiding op minimaal HBO niveau met een specialisatie in geluid. Je hebt meerdere jaren ervaring in het gebruik van verspreidingsmodellen voor geluid en ook luchtkwaliteit en je kent  de relevante wet- en regelgeving. Jouw adviezen en rapportages zijn helder, goed onderbouwd en praktisch toepasbaar. Je bent een teamspeler maar kunt ook zelfstandig werken. Je bent klant- en doelgericht en beschikt over een resultaatgerichte instelling. Je bent bereid te werken vanuit ons kantoor in Vught of Baexem en in het bezit van een rijbewijs.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een functie in een informele setting met een prettige werksfeer. Daarbij horen een passend salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Om je een indruk te geven: een flexibel aantal vakantiedagen, flexibele werktijden; arbeidsvoorwaarden á lá carte, een goede pensioenvoorziening en collectieve verzekeringen. Binnen ons team is er alle ruimte om je verder te ontwikkelen en op een ondernemende manier mee te werken aan de uitbouw van ons groeiend bedrijf.

Spreekt de functie je aan? Dan willen we je graag ontmoeten! Stuur een brief met CV naar hrm@aelmans.com. Heb je vragen, of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Hub Steins (06 - 2039 7803) of Henk Ullenbroeck (06 - 1204 2059).


Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.