Senior Adviseur Fysieke Leefomgeving

Als Juridisch Adviseur Fysieke Leefomgeving bij Pouderoyen Tonnaer in Nijmegen krijg je de kans om deel uit te maken van verschillende projecten, van woningbouw tot gebiedsontwikkeling. Je speelt een belangrijke rol in het realiseren van plannen en draagt bij aan de groei en ontwikkeling van onze organisatie. Met jouw kennis en ervaring werk je aan een betere leefomgeving en help je klanten hun plannen te verwezenlijken. Je focus ligt hierbij op de (juridische) begeleiding van projecten en ontwikkelingen van begin tot eind. De Juridisch Adviseur overlegt met opdrachtgevers en collega’s over de te volgen strategie in ruimtelijke ontwikkelingen en treedt daarbij telkens in overleg met de contactpersoon van de opdrachtgever.

Je werkt samen met de andere adviseurs en jullie worden ondersteund door junior adviseurs die je tevens dagelijkse begeleidt. Hiermee draag je bij aan de opleiding en ontwikkeling van onze jonge talenten en waarborg je de toekomst van Pouderoyen Tonnaer.

Wat vraagt Pouderoyen Tonnaer van jou?

De kernwaarden betrokken, resultaatgericht, vakmanschap en durf zijn op jou van toepassing. Als Adviseur Fysieke Leefomgeving bij Pouderoyen Tonnaer heb je de juiste juridische kennis en achtergrond op het gebied van ruimtelijk bestuursrecht en planologie. Kennis van de Omgevingswet is nodig, samen met sterke sociale vaardigheden. We verwachten dat je een afgeronde universitaire/hbo opleiding hebt in Planologie of Nederlands Recht, met kennis van omgevingsrecht en/of bestuursrecht, en ervaring binnen het werkveld omgevingsrecht.

Verder beschik je over:

  • Sterke communicatieve vaardigheden (mondeling én schriftelijk) en klant-, resultaat- en doelgerichtheid;
  • Zelfstandigheid en samenwerkingsvermogen;
  • Gevoel voor commercie;
  • De wil om jezelf te blijven ontwikkelen.

Kortom: ben jij een actieve, resultaatgerichte juridisch adviseur met passie voor de omgeving? Ben je sociaal en weet je anderen te enthousiasmeren voor jouw visie? Dan is Pouderoyen Tonnaer op zoek naar jou.

Wat biedt Pouderoyen Tonnaer

Bij Pouderoyen Tonnaer krijg je de kans om te werken aan verschillende uitdagende projecten voor diverse opdrachtgevers. Je maakt deel uit van een enthousiast team van collega’s met ambitie én aandacht voor elkaar.

Je krijgt ruimte voor eigen ideeën. Daarnaast proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met persoonlijke wensen. Zo is het aantal werkuren per week en deels werken op afstand bespreekbaar. Er wordt onder meer gewerkt vanuit onze kantoren in Nijmegen en Rosmalen. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal en wordt ondersteund met vakinhoudelijke opleidingen. Je komt te werken in een ambitieuze organisatie met de betrokkenheid van een familiebedrijf. Ontspanning is belangrijk, daarom worden er regelmatig leuke, sportieve en leerzame activiteiten georganiseerd voor en door onze collega’s.

Wat betreft arbeidsvoorwaarden bieden we een salaris in overeenstemming met de zwaarte en het niveau van de functie. Een indruk van de secundaire arbeidsvoorwaarden: winstdeling, flexibele werktijden, output gestuurd werken, een goede pensioenvoorziening en collectieve verzekeringen. Er zijn ruime opleidings- en doorgroeimogelijkheden zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Interesse?

Limbourg & Partners verzorgt de werving en voorselectie voor Pouderoyen Tonnaer. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Masha Tankink (Managing Consultant) via 06-16987425. Wil je direct solliciteren? Stuur dan jouw CV met een korte motivatie naar m.tankink@limbourg.nl.