Allround technisch adviseur geluid

Stap binnen in ons dynamische team, bestaande uit zo’n 45 gedreven professionals in Limburg en Oost-Brabant! Als specialist op het gebied van geluid ben jij de onmisbare schakel die akoestische uitdagingen transformeert in heldere oplossingen voor onze groeiende klantenkring. Je voert niet alleen gedegen akoestische onderzoeken uit, maar geeft ook doortastend advies aan bedrijven, of het nu gaat om RO-procedures of het aanvragen van omgevingsvergunningen.

Je weet als geen ander hoe je geluidsbelasting in kaart brengt, dit overtuigend rapporteert en vervolgens vertaalt naar praktische handvaten voor onze opdrachtgevers. Het maken van doelgerichte offertes en het onderhouden van sterke relaties met (potentiële) opdrachtgevers behoren tot jouw tweede natuur.

Met jouw expertise ondersteun je niet alleen je directe collega’s, maar draag je ook bij aan de groei en bloei van ons team geluid. Jij bent niet alleen een professional; je bent een enthousiaste teamspeler die met passie bijdraagt aan de verdere uitbreiding van onze diensten.

Functie-eisen

  • Je hebt een technische opleiding op minimaal HBO niveau met als specialisatie geluid/akoestiek;
  • Je hebt een aantal jaren werkervaring in dit vakgebied;
  • Je hebt actuele kennis van en brede interesse in vraagstukken die met ruimtelijke ordening en milieu te maken hebben;
  • Je bent klant-, resultaat- en doelgericht en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden;
  • Je bent commercieel, creatief en beschikt over een resultaatgerichte instelling;
  • Je hebt een collegiale instelling en géén acht tot vijf mentaliteit.
  • Een rijbewijs is noodzakelijk voor deze functie;
  • Je bent bereid te werken vanuit ons kantoor in Baexem of Oss.

Wat hebben wij jou te bieden?

Kennis, ervaring en inzet worden bij ons gewaardeerd. Daar zetten we naast een goed maandelijks salaris met een winstdeling graag nog iets extra’s tegenover. Om je een indruk te geven: een flexibel aantal vakantiedagen, flexibele werktijden; output vinden we belangrijker dan input, arbeidsvoorwaarden á lá carte, een goede pensioenvoorziening en collectieve verzekeringen. Daarnaast bieden we ruime opleidings- en doorgroeimogelijkheden met volop kansen om jezelf te ontwikkelen.

Onze medewerkers vormen de kracht en identiteit van onze organisatie. Daarom investeren we ook graag in goede onderlinge contacten. Periodieke team-activiteiten en interne scholing op een informele wijze zijn daar goede voorbeelden van. Natuurlijk moeten we rendement maken, maar winst is niet onze belangrijkste drijfveer. Onze drijfveer is om met een hechte groep collega’s gezamenlijk de doelen te behalen die we afspreken met onze opdrachtgevers. Een goede sfeer  vinden we daarbij heel belangrijk.

Interesse?

Spreekt ons bedrijf en bovenstaand profiel je aan? Dan willen we je graag ontmoeten! Stuur je motivatiebrief met CV naar hrm@aelmans.com. Heb je vragen, of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Hub Steins (06 – 2039 7803). Algemene informatie over ons bedrijf vind je op aelmans.com.