Stedenbouwkundige

De komende jaren staat er veel op het spel. De grootschalige energietransitie met hernieuwbare energiebronnen, de enorme woningbouwopgave, de zoektocht naar nieuwe vormen van wonen, de bescherming tegen hoogwater met daartegenover de vernatting van natuurgebieden – zomaar een greep uit de opgaven die ons te wachten staan.

Het is aan de adviseurs en ontwerpers van Pouderoyen Tonnaer om de ruimtelijke consequenties van deze ‘grote verbouwingen’ in goede banen te leiden. Elke dag weer zetten zij zich in voor een duurzame inrichting en aantrekkelijke vormgeving van onze steden en landschappen. Dit doen zij met kennis van zaken, in teams van verschillende disciplines en met oog voor het economische, maatschappelijke en politieke krachtenveld.

Wat heb jij ons te bieden? 

Je bent een senior stedenbouwkundige en hebt affiniteit met landschap, architectuur, planologie, ecologie en milieu. Je geniet van de breedte van het werkveld. Je doorgrondt uiteenlopende situaties, hebt grip op complexe vraagstukken, legt onvermoede verbanden, bedenkt originele oplossingen en vertaalt dat naar inspirerende en uitvoerbare stedenbouwkundige ontwerpen.

Dat doe je zowel zelfstandig als in teamverband. Je kunt anderen aansturen, projecten financieel beheren en relaties met opdrachtgevers onderhouden. Daarnaast draag je ook zorg voor het binnenhalen van nieuwe opdrachten.

Je staat er niet alleen voor, want met een gedreven team van stedenbouwkundig- en landschapsontwerpers, planologen, juristen, milieudeskundigen en tekenaars, is er veel kennis aanwezig.  

Je beschikt over een masteropleiding tot stedenbouwkundige (TU Eindhoven, TU Delft, Academie van Bouwkunst Amsterdam) en bij voorkeur minimaal 5 jaar werkervaring als stedenbouwkundig adviseur.

Wat wij jou bieden

Een functie in een informele setting met een prettige werksfeer op ons kantoor in Nijmegen en/of Vught. Daarbij horen een passend salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Binnen ons team is er alle ruimte om je verder te ontwikkelen en op een ondernemende manier mee te werken aan de uitbouw van ons groeiend bedrijf. 

Interesse? 

Spreekt de functie je aan? Dan willen we je graag ontmoeten!

Stuur een brief met CV naar info@pouderoyentonnaer.nl. Heb je vragen, of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Peter de Bie via 06 – 51 41 15 60 of Harm Arts via 06 - 21 24 21 06.