Stedenbouwkundige

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een (ervaren) stedenbouwkundige of architect met stedenbouwkundige ervaring. In deze functie werk je aan diverse projecten in stedelijk en bebouwd gebied, dorps- en stadsranden en het buitengebied.

Wat heb jij ons te bieden? 

 • Als stedenbouwkundige vertaal je trends, visies en beleid naar inspirerende en uitvoerbare ontwerpen. Je adviseert op stedenbouwkundig gebied bij woningbouwontwikkelingen in het stedelijk en landelijk gebied, bij gebiedsontwikkelingen en beleidsontwikkeling.
 • Je hebt affiniteit met landschap, architectuur, planologie, ruimtelijk beleid, ecologie en milieu.
 • Je neemt de leiding over projecten maar betrekt daarbij waar nodig het team van stedenbouwkundig ontwerpers, architecten en landschapsarchitecten, planologen, juristen, milieudeskundigen en tekenaars.
 • Je werkt graag aan uitdagende vraagstukken waarbij ook de duurzaamheid, natuur-inclusiviteit, innovatie,  klimaatadaptatie, leefbaarheid en gezondheid de basis vormen voor het stedenbouwkundig ontwerp.
 • Je zorgt tevens voor het binnenhalen van nieuwe projecten, het financiële beheer en onderhoudt relaties met opdrachtgevers.
 • Je beschikt over een masteropleiding tot stedenbouwkundige (TU Eindhoven, TU Delft, Academie van Bouwkunst Amsterdam) en bij voorkeur enkele jaren werkervaring, of je beschikt over een masteropleiding tot architect met stedenbouwkundige werkervaring.
 • Je hebt ervaring met de gemeentelijke adviespraktijk en kent de processen die initiatiefnemers en gemeenten moeten doorlopen.
 • Daarnaast ben je klant-, resultaat- en doelgericht en beschik je over sterke communicatieve vaardigheden.

Wat hebben wij jou te bieden

Een functie in een informele setting met een prettige werksfeer op ons kantoor in Nijmegen en/of Rosmalen. Binnen ons team is er alle ruimte om je verder te ontwikkelen en op een ondernemende manier mee te werken aan de uitbouw van het ontwerpers team en van ons groeiend bedrijf. De advieswerkzaamheden concentreren zich op midden-, oost- en zuid Nederland. 

Kennis, ervaring en inzet worden bij deze uitdagende functie gewaardeerd. Daar zetten we naast een goed maandelijks salaris met een winstdeling graag nog iets extra’s tegenover. Om je een indruk te geven:

 • Een flexibel aantal vakantiedagen
 • Flexibele werktijden op ons kantoor in Nijmegen en/of Rosmalen
 • Arbeidsvoorwaarden à la carte
 • Een goede pensioenvoorziening en collectieve verzekeringen
 • Ruime opleidings- en doorgroeimogelijkheden met volop kansen om jezelf te ontwikkelen
 • Leuke bedrijfsactiviteiten
 • Gezellige collega’s waarmee je nauw samenwerkt aan een totaaloplossing voor de klant

Onze medewerkers vormen de kracht en identiteit van onze organisatie. Daarom investeren we ook graag in goede onderlinge contacten. Periodieke team-activiteiten en interne scholing op een informele wijze zijn daar goede voorbeelden van. Natuurlijk moeten we rendement maken, maar winst is niet onze belangrijkste drijfveer. Onze drijfveer is om met een hechte groep collega’s gezamenlijk de doelen te behalen die we afspreken met onze opdrachtgevers. Een goede werksfeer vinden we daarbij heel belangrijk. Wij streven naar een vast team van collega’s die lange tijd aan ons bedrijf gebonden willen zijn. In dat beeld past nu een extra senior die in teamverband met junioren één van de gezichten naar buiten wil zijn van ons ontwerpteam.

Interesse?

Spreekt ons bedrijf en bovenstaand profiel je aan? Dan willen we je graag ontmoeten! Stuur je motivatiebrief en CV in via hrm@aelmans.com. Heb je vragen, of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Anja Conjarts op nummer 045 – 575 32 55. Algemene informatie over ons bedrijf vind je op aelmans.com.


Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.