Nieuws

Met trots presenteren wij Pouderoyen Tonnaer Pouderoyen Compagnons en Tonnaer Adviseurs in Omgevingsrecht werken al geruime tijd samen aan het verbeteren en duurzaam inrichten van de fysieke leefomgeving. Wij vertalen onze brede kennis en ervaring op het gebied van stedenbouw en landschap,… Geplaatst op:

Lees meer
Pouderoyen Tonnaer stelt wijzigingsplan op voor buitengebied Deurne Het buitengebied van de Gemeente Deurne verandert, mede omdat veel agrariƫrs stoppen met hun bedrijf. De gemeente werkt aan een nieuwe invulling van het buitengebied, om leegstand te voorkomen en het gebied leefbaar te houden. Geplaatst op:

Lees meer
Pouderoyen Tonnaer aan de slag voor TU Eindhoven Met 700 nieuwe wooneenheden op de campus gaat TU Eindhoven een bijdrage leveren aan het oplossen van het studentenwoningtekort in Eindhoven. Wij zijn er trots op dat we Eindhoven University of Technology mogen adviseren. Samen met de TU Eindhoven… Geplaatst op:

Lees meer
Principeakkoord voor locatieontwikkeling Nobisweg in Asten Vastgoedmaatschappij Van der Loo en hoteleigenaar Riton Loverbosch ontwikkelen samen een plan voor het terrein tussen Truckstop Nobis en de Floralaan, een agrarisch perceel dat grenst aan de snelweg A67. Pouderoyen Tonnaer heeft voor de initiatief… Geplaatst op:

Lees meer