Bouwkundige

Pouderoyen Tonnaer is een onderdeel van de Aelmans Adviesgroep. Bij Aelmans werken we voortdurend aan een toekomstbestendige woon- werk- en leefomgeving. Dat doen we innovatief, inspirerend en met passie. We zetten onze kennis, ons enthousiasme én elkaar daarbij in.

Bij Aelmans Adviesgroep leveren we integrale advisering binnen de werkvelden: Omgeving, Bodem-& Milieu, Agro, Vastgoed en Bouw en zijn daarmee professioneel actief binnen vrijwel alle facetten van onze leefomgeving. Dit doen we met een sterke nadruk op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord. Daarbij hebben we een duidelijke focus: de ondersteuning bieden die onze opdrachtgever nodig heeft, op tijd en tegen de afgesproken condities. Dat alles doen we multidisciplinair, met durf, vakmanschap en met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. 

Voor de afdeling Bouw zijn we op zoek naar een bouwkundige. Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie als bouwkundige en vind je het een uitdaging om van bestemmingsplan tot oplevering betrokken te zijn bij je eigen projecten? Ben jij daarnaast zelfstandig, proactief en een prettige teamspeler? Dan zijn we op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Je komt te werken in een kleinschalig team met veel verantwoordelijkheden. Zo krijg je je eigen projecten waarbij je betrokken bent van bestemmingsplan tot oplevering van een project. Hierbij gaat het om Omgevingswet, bouwbesluit, brandveiligheid, kwaliteitsborging, milieu en EPC.  Je meet de projecten in, je werkt voor de verschillende werkmaatschappijen binnen Aelmans, je assisteert de architect, tekenaar en projectleiders. Je onderhoudt contacten met de overheid, opdrachtgever en diverse disciplines binnen de eigen organisatie.

Resultaatgerichtheid en een goede communicatie staan hierbij voorop. Daarbij vertaal je de visie van opdrachtgevers. Sectoren waarin je komt te werken zijn o.a. woningbouw, recreatie, agrarisch, industrie, civiel en herbestemming. Hierbij kan het gaan om zowel kleine als grote projecten. 

Wat heb jij ons te bieden? 

•    Je beschikt over een afgeronde relevante hbo opleiding Bouwkunde;
•    Je hebt ervaring met AutoCAD tekenprogrammatuur;
•    Je hebt goede kennis van het Bouwbesluit;
•    Je ziet het als een uitdaging ons bouwteam verder uit te bouwen;
•    Een rijbewijs is noodzakelijk voor deze functie;
•    Je bent bereid te werken vanuit ons kantoor in Vught.

Wat wij jou bieden

Kennis, ervaring en inzet worden bij ons gewaardeerd. Daar zetten we naast een goed maandelijks salaris met een winstdeling graag nog iets extra’s tegenover. Om je een indruk te geven: een flexibel aantal vakantiedagen, flexibele werktijden; output vinden we belangrijker dan input, arbeidsvoorwaarden à la carte, een goede pensioenvoorziening en collectieve verzekeringen. Daarnaast bieden we ruime opleidings- en doorgroeimogelijkheden met volop kansen om jezelf te ontwikkelen.

Onze medewerkers vormen de kracht en identiteit van onze organisatie. Daarom investeren we ook graag in goede onderlinge contacten. Periodieke team-activiteiten en interne scholing op een informele wijze zijn daar goede voorbeelden van. Natuurlijk moeten we rendement maken, maar winst is niet onze belangrijkste drijfveer. Onze drijfveer is om met een hechte groep collega’s gezamenlijk de doelen te behalen die we afspreken met onze opdrachtgevers. Een goede sfeer  vinden we daarbij heel belangrijk.

Interesse?

Spreekt ons bedrijf en bovenstaand profiel je aan? Dan willen we je graag ontmoeten! Stuur een motivatiebrief en CV naar aconjarts@aelmans.com. 
Heb je vragen, of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Tonny Kapteijns (06 - 5375 2976) of Werner Stals (06 - 5105 7770).

Algemene informatie over ons bedrijf vind je op onze website en op aelmans.com.