Jurist omgevingsrecht

De komende jaren staat er veel op het spel. De grootschalige energietransitie met hernieuwbare energiebronnen, de enorme woningbouwopgave, de zoektocht naar nieuwe vormen van landbouw, de bescherming tegen hoogwater met daartegenover de vernatting van natuurgebieden – zomaar een greep uit de opgaven die ons te wachten staan.

Het is aan de adviseurs en ontwerpers van Pouderoyen Tonnaer om de ruimtelijke consequenties van deze ‘grote verbouwingen’ in goede banen te leiden. Elke dag weer zetten zij zich in voor een duurzame inrichting en aantrekkelijke vormgeving van onze steden en landschappen. Dit doen zij met kennis van zaken, in teams van verschillende disciplines en met oog voor het economische, maatschappelijke en politieke krachtenveld.

Wat heb jij ons te bieden? 

Als juridisch adviseur zet je je kennis en ervaring graag in voor een betere leefomgeving. Je hebt affiniteit met wonen, werken, infrastructuur, natuur en milieu. Je gaat aan de slag met het adviseren over en begeleiden van ruimtelijke procedures van initiatiefnemers of bij gemeentelijke projecten. Je hebt kennis van het Omgevingsrecht en kunt bestemmingsplannen lezen en interpreteren. Je werkt zelfstandig maar staat er niet alleen voor, want Pouderoyen Tonnaer bestaat uit een gedreven team aan adviseurs waarmee je nauw samenwerkt om een totaaloplossing te kunnen bieden aan onze klanten.

Je beschikt over een afgeronde hbo-rechtenopleiding of universitaire opleiding Nederlands recht met kennis op het gebied van het omgevingsrecht, het bestuursrecht en/of milieurecht. 

Wat wij jou bieden

Een functie in een informele setting met een prettige werksfeer op één of meerdere kantoren in Nijmegen, Vught, Baexem of Voerendaal. Daarbij horen een passend salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Binnen ons team is er alle ruimte om je verder te ontwikkelen en op een ondernemende manier mee te werken aan de uitbouw van ons groeiend bedrijf. 

Interesse?

Spreekt de functie je aan? Dan willen we je graag ontmoeten!

Stuur een brief met CV naar info@pouderoyentonnaer.nl. Heb je vragen, of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Tom Thijssen via 06 - 43 57 08 50. 


Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.